امروزه میتوانیم از وسایل الکترونیکی برای قفل کردن دربها و امنیت بیشتر خانههایمان استفاده کنیم. قفل برقی یکی از تجهیزات یا ابزارهای بهروز میباشد که به دربهای اتوماتیک پارکینگ و غیره اضافه میشوند تا امنیت بیشتری را فراهم کنند.
انواع قفل برقی
با گذشت زمان و پیشرفت تکنولوژی انواع و مدلهای مختلفی از قفل برقی که از جمله آنها میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
1. قفل کلونی
قفلهای کلونی دارای یک بدنه (از جنس گالوانیزه) و زبانه (از جنس برنج) هستند. این نوع از قفلها معمولا در کشور ایتالیا ساخته و بهدلیل عدم محبوبیت زیاد در کشورها دیگر، در همانجا استفاده میشوند. از مزیتهای قفل کلونی میتوان به این اشاره کرد که بعد از نصب دیگر درب باز نشده و حتی در صورت تصادف یا برخورد از جای خود تکان نمیخورد.
2. قفل برقی زبانه دار
قفلهای برقی زبانهدار در وسط درب نصب شده و از طریق یک ضامن برای بسته نگه داشتن درب در غلاف قرار میگیرند. این نوع قفل نیز ساخت کشور ایتالیاست. از مزایای این مدل قفل میتوان به نصب سریع و راحت بر روی انواع دربها آن اشاره کرد.
3. قفل گله گاوی (لاکپشتی)
قفلهای برقی کله گاوی دارای روکش محافظی هستند که توسط یک کابل به مدار فرمان دستگاه وصل میشود. این قفلها که محبوبیت زیادی دارند، بدون نیاز به تنظیم و یا برنامه به صورت اتوماتیک بهراحتی کار خود را انجام میدهند.
جنس قفل کله گاوی از گالوانیزه و دارای مقاومت بالایی است. میتوانید این نوع قفل را هم بهصورت روکشدار و هم بدون روکش بخرید.
4. قفل مقابل برقی
قفل مقابل برقی، بر روی اکثر دربهای چوبی نصب میشود که شامل یک زبانه با سطح شیبدار است که به زبانه درب متصل میشود.
یکی از بزرگترین مزیتهای این قفل عدم وابستگی به دستگیره قبل از خود است. این ویژگی باعث میشود بتوانید قفل مقابل برقی را بر روی چارچوب دربهای چپ گرد و راست گرد، ضد سرقت، آلومینیومی، فلزی و چوبی نصب کنید.
بیشترین کاربرد این نوع قفل را در دربهای خروج اضطراری و ضدحریق میتوانید ببینید؛ به این دلیل که هیچگونه محدودیتی برای هنگام بروز خطر خروج ایجاد نمیکنند.
5. قفل برقی با هسته سیم پیچی
قفلهای برقی با هسته سیم پیچی شبیه به قفلهای معمولی هستند؛ با این تفاوت که یک کابل برق با هسته سیم پیچی آنها را به منبع تغذیه متصل کرده است. توجه داشته باشید که این نوع از قفل برقی برای دربهای شیشهای مناسب نیست.
مزایای قفل هوشمند برقی
استفاده از قفلهای هوشمند برقی به جای قفلهای ساده دارای مزیتهایی میباشد که در ادامه به چند نمونه از آنها اشاره خواهیم کرد:
امنیت بالا: یکی از مزیتهای اصلی دربهای دارای قفل برقی امنیت بسیار بالای آنهاست. این نوع قفلهای قابلیت سه قفله شون داشته و هم اینکه شما میتوانید از طریق آیفون نیز درب را باز کرده و مجددا سه قفله کنید.
کنترل از راه دور: قفلهای برقی قابلیت کنترل از راه دور توسط ریموت و آیفون را دارند. با استفاده از آنها دیگر نیازی نیست برای باز کردن درب پارکینگ یا حیاط تا آنجا بروید؛ میتوانید بهراحتی این کار را با ریموت و یا آیفون انجام دهید.
نصب راحت و آسان: این قفلها بهآسانی و بدون هیچ مهارت خاصی نصب میشوند.
معایب قفل هوشمند برقی
وابستگی به برق: یکی از معایب قفل برقی وابسته بودن آن به برق است؛ و این یعنی در صورت قطعی برق قفل کارایی و عملکرد خود را از دست خواهد داد.
قیمت بالا: قیمت قفل برقی نسبت به قفلهای ساده بالاتر میباشد؛ زیرا این قفلها از امکانات پیشرفتهتری برخوردارند و کارایی بالاتری نیز دارند.
اختلال در عملکرد: از آنجایی که قفلهای برقی نیمه هوشمند هستند، هرگونه نوسانات برق باعث اختلال در عملکرد و کارایی آنها میشود و در مواردی که بحث امنیتی مطح است، این ویژگی مشکلساز خواهد بود.
از آنجایی قفلها باعث حفاظت از اموال و داراییهای شما میشوند، اهمیت بسیاری زیادی دارند. به همین دلیل باید هنگام خرید قفل برقی دقت کنید؛ این یعنی بهترین و باکیفیتترین قفل را که مناسب با هدفتان است را از بهترین و معتبرترین فروشگاه ابزار آلات خریداری کند. هایپر ابزار مرکزی تاچارا در شیراز، یکی از فروشگاههایی است که میتوانید هم بهصورت حضوری و هم آنلاین تمامی ابزارآلات مورد نیازتان از جمله انواع قفل برقی را با اطمینان کامل خریداری کنید.